Huse nær byggepladsen skal fotoregistreres

I løbet af de kommende måneder går arbejdet med at opføre nye boliger på Stejlepladsen i gang, og derfor skal de nærliggende huse fotoregistreres. Det er In-situ Consult ApS, der kommer til at varetage opgaven på vegne af Ejendomsselskabet Stejlepladsen, og de vil tage kontakt til de relevante husejere i løbet af de kommende uger.

For at sikre, at Ejendomsselskabets forsikringsselskab vil dække eventuelle skader, det kommende byggeri måtte påføre de eksisterende boliger i området omkring Stejlepladsen, skal der udføres en grundig fotoregistrering af alle de relevante ejendomme. Der skal tages billeder både ud- og indvendigt, og derfor vil In-situ Consult ApS i løbet af de næste par uger tage kontakt til alle jer, der bor i de afmærkede områder (markeret med lyserødt) for at lave aftaler om, hvornår jeres bolig kan fotodokumenteres.

Fotograferne kommer forbi i perioden fra den 16. februar til den 1. marts, og af det brev, I modtager fra In-situ Consult ApS fremgår det, hvordan I booker jer ind.

Har I spørgsmål eller skulle I imod forventning ikke høre fra In-situ Consult ApS inden den 16. februar, kan Henrik Poulsen fra In-situ Consult ApS kontaktes på telefonnummer 27236438.

De første pæle sættes i jorden i marts

I løbet af februar vil husejere i området desuden modtage et varslingsbrev fra Sjælsø, der er valgt som entreprenør på byggeprojektet. Sjælsø begynder den fra 11. marts at sætte nogle prøvepæle i jorden på byggefelt B, ligesom der påbegyndes nedvibrering af spuns på byggefelt C/D.

kort-byggefelter-stejlepladsen

Arbejdet med ramning af pæle og nedvibrering af spuns skal naturligvis overholde Københavns Kommunes grænseværdier for støj fra bygge- og anlægsarbejde.

Hvis I har spørgsmål eller bekymringer vedrørende opstarten af byggeriet, kan I altid kontakte os på info@stejlepladsen.dk.