Stejlepladsen indgår aftale med to ejendomsmæglere

De første boliger på Stejlepladsen forventes at være klar til indflytning i 2026, men allerede nu er hele to ejendomsmæglere blevet tilknyttet projektet; nemlig Maria Krolack fra Estate Sydhavnen og Maria Schlichting fra Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes.

I løbet af 2026 forventes de første boliger på Stejlepladsen at være klar til indflytning, og derfor har Ejendomsselskabet Stejlepladsen, der står for at opføre de cirka 900 nye boliger, allerede nu indgået aftale med to ejendomsmæglere.  Det er Maria Krolack fra Estate Sydhavnen og Maria Schlichting fra Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes, der hver især har fået til opgave at stå for henholdsvis salg og udleje af størstedelen af de nyopførte boliger, mens Boligselskabet AKB kommer til at administrere de almene boliger, der udgør 25% af de samlede boligkvadratmeter.

Mange forespørgsler

Selvom der vil gå lidt over to år, før den første flyttebil kan sætte kurs mod det nye kvarter på Stejlepladsen, er der allerede mange, der har udtrykt deres interesse for at bosætte sig i området.

- Vi modtager jævnligt forespørgsler fra interesserede lejere og købere, som vil høre om muligheden for at bo på Stejlepladsen, og derfor har vi valgt at indgå en mægleraftale allerede nu. Det var vigtigt for os at finde nogle samarbejdspartnere, der har solid erfaring fra det københavnske boligmarked og som har forståelse for den vision vi har for Stejlepladsen, hvor vi gerne vil skabe et mangfoldigt kvarter med grønne gårdrum og farverige facader, der passer ind i de helt unikke omgivelser, man finder ved Fiskerhavnen, fortæller Jesper Schultz, direktør for ejendomsselskabet Stejlepladsen.

Mest til leje og lidt til salg

Ud af de ca. 900 boliger, der i de kommende år bliver opført på Stejlepladsen, bliver 25% almene boliger, 48 bliver ejerboliger, mens den resterende del bliver ordinære lejeboliger. Maria Krolack fra Estate Sydhavnen skal stå for salget af de i alt 48 ejerlejligheder, der fordeler sig i seks såkaldte duplexboliger, der giver mulighed for at skabe moderne bofællesskaber med indbydende fællesarealer.

- Sydhavnen er mit professionelle hjertebarn, og derfor er jeg stolt at være en del af salget på Stejlepladsen, som for mig virkelig er et symbol på essensen af Sydhavnen. Duplexboligerne, som er et moderne bofællesskab, rammer plet i en tid, hvor vi vil det nære og roen. Duplexboligerne kommer til at danne rammen for en masse familier, hvor nærvær, tid og fælleskab er i højsædet, og jeg glæder mig utrolig meget til at komme i gang med salget af et projekt, jeg oprigtigt selv er helt vild med, siger Maria Krolack.

Tre af duplexboligerne er placeret i etape 1 og er derfor klar til indflytning allerede i 2026.

Både store og små lejemål

De over 600 udlejningsboliger bliver til alle. Der kommer både mindre lejligheder til studerende, singler, par og familier, men der bliver også enkelte større lejligheder og rækkehuse. Udlejningen af disse boliger kommer til at foregå gennem Maria Schlichting fra Ejendomsmæglerfirmaet Sweet-Homes, der ser frem til at vise området frem for de kommende beboere.

- Vi er utrolig glade og ydmyge over, at vi i en meget tidlig fase af projektet, har fået lov til at være med til processen. Det er sjældent sådan en stemning og sjæl kan opleves et sted, og det er netop det, der gør Stejlepladsen til noget helt særligt. Der er både tæt til Fiskerhavnen, stranden og charmerende eksisterende bygninger, og samtidig har man nærheden til byen og den nye metro indenfor kort rækkevidde. Man kan ikke andet end blive forelsket i området.

25% almene boliger

En fjerdedel af de kommende boligkvadratmeter vil udgøres af almene boliger, der administreres af Boligselskabet AKB. Det vil blandt andet omfatte ungdomsboliger, større familieboliger og mindre boliger til dem, der har behov for færre kvadratmeter.

De almene boliger er fordelt ligeligt over byggeriets tre etaper, så også her vil de første boliger formentligt være klar til indflytning i løbet af 2026.

 

Kontakt:

Ved interesse for ejerboliger kontakt Maria Krolack fra Estate Sydhavnen kro@estate.dk tlf. 23234900

Ved interesse for private lejeboliger kontakt Maria Schlichting fra Sweet-Homes lejebolig@sweet-homes.dk tlf. 24640788

For yderligere information om de almene boliger, se her: https://www.kab-bolig.dk/stejlepladsen