Stejlepladsen går i luften med egen hjemmeside

 

Nyheder, naboinfo og bæredygtige byggeplaner. Fremover finder du det hele på Stejlepladsens hjemmeside, som er lanceret i dag på www.stejlepladskvarteret.dk 

Planlægningen af det kommende boligkvarter ved Fiskerhavnen i Københavns Sydhavn er nu så langt, at området har fået sin egen hjemmeside.

På siden kan man læse om de spændende og bæredygtige visioner for Stejlepladsens boliger, fælleshuse, kvarterpladser, grønne områder og samtidig få et indblik i de unikke og historiske havneomgivelser, som området er kendt for.

Den nye hjemmeside vil også løbende blive opdateret med nyt fra byggepladsen, hvor Stejlepladsens nærmeste naboer, foreninger, klubber og andre med interesse og tilknytning til området kan følge med i byggeriets fremdrift og finde invitationer til naboarrangementer m.v.

Via hjemmesiden kan man også tilmelde sig Stejlepladsens nyhedsbrev, og få nyheder om udviklingen af området direkte i indbakken.

Det er Ejendomsselskabet Stejlepladsen P/S, der ejes af By & Havn og PFA, som står bag udviklingen af området, og det er også ejendomsselskabet, der driver den nye hjemmeside.

Tidligere har man kunne finde nyheder om Stejlepladsen på By & Havns hjemmeside, men informationerne flytter nu til www.stejlepladskvarteret.dk Det bliver også her, der vil være nyt, når der fx åbnes op for opskrivning til områdets boliger.

 

FAKTA OM STEJLEPLADSEN

  • Stejlepladsen er et nyt byudviklingsområde ved Bådehavnsgade i Københavns Sydhavn med  udsigt til Fiskerhavnen og Kalvebodløbet.
  • Når Stejlepladsen er fuldt udbygget ventes det at rumme cirka 920 lejeboliger.
  • 25 procent af de samlede boligkvadratmeter skal være almene boliger, herunder almene medbyg-rækkehuse.
  • I udviklingen af boligerne er der et særligt fokus på bæredygtighed og genbrugsmaterialer.
  • Stejlepladsen bliver et grønt kvarter med 800 træer i området, et grønt bælte langs vandkanten og grønne gårdrum med bynatur og plads til fællesskaber.
  • Området får også fælleshuse, kvarterpladser, lommepladser og en legeplads.
  • Det er målet, at bykvarteret bæredygtigheds-certificeres til højeste niveau, som er platin, mens boligerne certificeres til guld.