Saunaen på Stejlepladsen er blevet rykket længere ned af Bådehavnsgade

Nær Bådehavnsgade 53 - lige mellem Fiskerhavnen og Stejlepladsen - har den mobile, brændefyret sauna stået indtil videre. Her har en gruppe lokale frivillige og ildsjæle gået og bygget på den og holdt arrangementer for sauna-entusiaster. Nu er saunaen rykket længere ned af bådehavnsgade.

Den mobile sauna er drevet af frivillige og har fungeret som et populært samlingspunkt for sauna-elskere.

Dog har saunaen skabt nogle gener for sejlklubben Syd-West, blandt andet at røgen fra saunaens skorsten har generet dem.

Det har saunaklubben Just Sauna, sejlklubben Syd-West og Ejendomsselskabet Stejlepladsen haft en god dialog om og sammen fundet frem til en løsning.

Saunaen er blevet rykket længere ned af bådehavnsgade.

Saunaklubben rykkede allerede saunaen mandag den 23.maj, og de resterende ting som står tilbage, blandt andet et brændetårn, forventer de at have fjernet inden for 1 til 2 måneder.

- I forbindelse med at vi har rykket saunaen, er der blevet skabt en god dialog mellem os i saunaklubben og sejlklubben Syd-West, som vi vil fortsætte med at have og løbende holde statusmøder, siger Ulla, der er en af ildsjælene bag Just Sauna.

Saunaklubben har også fået forlænget sin tilladelse til at have saunaen på Stejlepladsen, så den nu må være der indtil maj 2023, jo mindre tidsplanen for byggeriet ændrer sig.

Nederst i artiklen er der et billede af den præcise placering af, hvor saunaen er rykket hen.

Man er velkommen til at tage kontakt til saunaklubben Just Sauna på mail justsauna@gmail.com, hvis man ønsker at blive en del af saunaklubben.

new location best map v sejlklubvej indgang
js udefra
sauna indenfor