Nu går arbejdet på Bådehavnsgade 57-59 i gang

I den kommende uge vil entreprenørfirmaet P. Olesen, der skal stå for nedrivningen af de eksisterende bygninger på Bådehavnsgade 57-59, gå i gang med at etablere en byggeplads på de to tidligere matrikler. Men der går stadig lidt tid, før arbejdet på pladsen vil kunne mærkes af naboerne, vurderer Peter Olesen, der er projektansvarlig for P. Olesen A/S.

Allerede i næste uge vil entreprenørfirmaet P. Olesen A/S, der har speciale i nedbrydning og miljøsaneringer, begynde at omdanne Bådehavnsgade 57 -59 til en regulær byggeplads.
I første omgang skal der opsættes skurvogne og etableres et byggepladshegn, og samtidig forventer man at gå i gang med mindre oprydningsopgaver.

- Først og fremmest skal vi have opsat et par skurvogne og så skal vi i gang med at sætte hegn og byggepladsskilt op, fortæller Peter Olesen fra P. Olesen A/S.

Han vurderer, at generne for naboerne vil være relativt små i de første par uger.

- Der kommer til at være en minigraver, der kører lidt rundt, men ellers er det primært håndfolk, der vil være på pladsen i den første tid, forklarer han.

Byggepladshegnet forventes at stå færdigt i begyndelsen af uge 38, og først herefter vil det tungere arbejde begynde – hvilket naturligvis vil foregå indenfor de retningslinjer, Københavns Kommune stiller til arbejdet.

Vi følger op med yderligere information om arbejdet på byggepladsen omkring uge 37.

Den ubrudte linje viser, hvor der opsættes pladehegn, mens den stiplede linje viser, hvor der opsættes trådhegn
Den ubrudte linje viser, hvor der opsættes pladehegn, mens den stiplede linje viser, hvor der opsættes trådhegn