Glædelig jul fra direktøren

Julen nærmer sig med hastige skridt, og her på Stejlepladsens projektkontor vil vi benytte lejligheden til både at se tilbage på året, der er gået, og ikke mindst at se frem mod det nye år, der venter forude.
Det gør vi i løbet af de næste tre fredage, hvor vi bringer et lille interview med et af de ansigter, I kan møde her på kontoret og i området.

Første miniportræt er af Jesper Schultz, der er direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen, på næste fredag kan I møde Thomas Meldgaard, der er entreprenørrådgiver og endelig kan I blive klogere på Cecilie Tarras Madsen, der er Bylivs- og kommunikationskonsulent.

Vi håber de tre små historier, vil give jer et indblik i, hvem I kan møde her på kontoret, og vi håber at lære jer alle endnu bedre at kende i det kommende år.

Hvem er du?
Mit navn er Jesper Schultz, jeg har været direktør i Ejendomsselskabet Stejlepladsen siden januar 2022. Jeg har en baggrund som tømrer og ingeniør og har en lang erfaring fra byggebranchens mange faser. Før jeg kom til Stejlepladsen, var jeg ansat i Nordkranen og arbejdede med udviklingen af Postbyen.
Jeg er bosat i Greve sammen med min kone Susanne, med hvem jeg har 3 drenge. Min fritid bruger jeg aktivt og gerne udendørs, alt fra vandreture, ski, cykling, klatring og meget gerne sammen med mine drenge, når dette er muligt.

Hvordan har 2023 været set fra din stol?
Jeg er glad for, at vi i 2023 fik afholdt to nabomøder, hvor vi fik fortalt om, hvor langt vi er med Stejlepladsen.
Alle os, der dagligt arbejder med Stejlepladsen, har kontor på Bådehavnsgade, hvilket betyder, at jeg jævnligt støder på flere naboer til og fra arbejde, eller når vi færdes i området. Det har givet mange gode snakke året igennem, og giver mig en rigtig god forståelse og kendskab til det unikke område, som Stejlepladsen er, og ikke mindst til dem, som bor i området, og jeg håber, at dialogen vil fortsætte i de kommende år.

I forhold til selve byggeprojektet, så kom vi i 2023 i gang med byggemodningen, hvilket har været spændende. Samtidig har vi fortsat det forberedende arbejde, der skal munde ud i første del af Stejlepladsens boliger. Vi har et rigtig godt og tæt samarbejde på tværs af arkitekter, entreprenører, bæredygtighedsrådgivere og mange flere, og vi arbejder alle på at holde fast i ambitionerne om at skabe noget helt nyt her på Stejlepladsen - et boligområde som bliver noget helt andet, end det der ellers ses i København.

Hvordan skal du fejre jul?
Hele familien holder jul i Jylland, nærmere bestemt i Haderslev hos mine forældre.

Hvad glæder du dig mest til i det nye år
Jeg glæder mig allermest til at komme rigtigt i gang med at opføre Københavns nye bydel og fortsætte den gode dialog med naboer og andre interessenter omkring Stejlepladsen. 2024 bliver et år, hvor vi vil arbejde hårdt på at sikre, at der i så høj grad som muligt anvendes genbrugsmaterialer på de kommende facader. Samtidig skal de nye bofællesskaber på etape 2 og 3 og fælleshuset udvikles, hvilket jeg glæder mig meget til. De får en vigtig funktion for bydelens fællesskab og målet er, at også de får det særegne arkitektoniske udtryk, der karakterer resten af projektet.

Med venlig hilsen og ønsket om en glædelig december og en rigtig god jul
Ejendomsselskabet Stejlepladsen

 

 

Har I spørgsmål
Hvis I har spørgsmål til arbejdet, eller har oplevelser I vil dele med os, er I som altid velkomne til at skrive til info@stejlepladskvarteret.dk
Vi bestræber os på at svare indenfor 3 arbejdsdage.