Ejendomsselskabet Stejlepladsen rykker ind i nyt kontor på Bådehavnsgade

Den 1. september 2021 flytter Ejendomsselskabet Stejlepladsen ind i et nyt projektkontor i kontorfællesskabet Beta Factory på Bådehavnsgade. Formålet er at bringe selskabets medarbejdere tættere på såvel den kommende byggeplads som de naboer, der har interesse i projektet.

Med adresse på Bådehavnsgade ligger kontorfællesskabet Beta Factory, som Ejendomsselskabet Stejlepladsen bliver en del af,  ikke mange skridt fra den kommende byggeplads, og det er en af grundende til, at man har valgt at placere det nye projektkontor netop der.

- Vi har valgt en placering tæt på Stejlepladsen, fordi vi ønsker at skabe et åbent projektværksted, hvor naboer og andre interesserede har mulighed for at kigge forbi og stille spørgsmål eller komme med forslag, fortæller ejendomsselskabets bygherrerådgiver, arkitekt Birgitte Heeris.

Sammen med kollega Hans Henrik Linde, der ligeledes fungerer som bygherrerådgiver på projektet, bliver Birgitte Heeris at finde på det nye kontor fra 1. september. Men der bliver også plads til til alle de andre rådgivere på teamet.

- Hans Henrik Linde og jeg vil være der fast, men de øvrige bygherrer, entreprenører og rådgivere vil også have deres gang på kontoret 2-3 dage om ugen. På den måde kan de være tæt på projektet og samtidig beholde tilknytningen til deres respektive arbejdspladser, forklarer Birgitte Heeris.

- Og når først byggeriet går i gang, vil entreprenøren naturligvis også bruge kontoret.

Naboer er velkomne

Birgitte Heeris håber dog også, at byggeriets naboer, medlemmerne af de nærliggende sejlklubber og andre interesserede vil kigge forbi det nye projektværksted.

- Vi vil gerne bruge værkstedet til at vise, hvad der skal ske i området, og derfor vil vi også løbende lave nye plancher efterhånden som der sker nye ting på byggepladsen. Målet er at skabe et åbent værksted, hvor alle har adgang, og hvor der er plads til dialog, siger Birgitte Heeris.

I det daglige skal projektkontoret først og fremmest være en arbejdsplads, men planen er også, at værkstedet skal danne rammen om forskellige events, hvor naboer og andre interesserede bliver inviteret med.

- Først og fremmest vil vi gerne invitere naboerne indenfor til en sodavand og en snak, når kontoret åbner, men vi har også planer om at lave andre arrangementer af forskellig karakter efterhånden, som byggeriet skrider frem.

 

Yderligere informationer om projektkontorets første åbent hus-arrangement følger snarest muligt.

 

Fakta om Betafactory

Når medarbejderne fra Ejendomsselskabet Stejlepladsen rykker ind i kontorfælleskabet Beta Factorys lokaler, bliver de en del af et aktivt kontor- og værkstedsfællesskab med lokale virksomheder.

Betafactory har eksisteret siden 2014, men flyttede først til den nuværende lokation på Bådehavnsgade i 2018.

Siden begyndelsen er der løbende kommet nye kontorer og værksteder til, så fællesskabet nu huser alt fra kontorer til forskellige værksteder, hvor der blandt andet arbejdes med træ, metal og tekstil.