Ejendomsselskabet Stejlepladsen får ny direktør

Jesper Schultz tiltræder ved årsskiftet som direktør I Ejendsomsselskabet Stejlepladsen.

Jesper Schultz, der gennem de seneste år har fungeret som projektchef for Nordkranen, får fra årsskiftet en ny rolle som direktør i Ejendomsselskabet Stejlepladsen, hvor han kommer til at stå i spidsen for det kommende byggeri af mere end 900 bæredygtige boliger.

Den 1. januar 2022 tiltræder Jesper Schultz som ny direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen. Jesper Schultz har en solid baggrund fra tømrer- og entreprenørbranchen med sig i bagagen, og han har siden begyndelsen af 2017 fungeret som projektchef i forbindelse med udviklingen af det nye byområde, Postbyen. Og nu er han så klar til at overtage tøjlerne på det kommende Stejlepladskvarter.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang. Jeg synes, det er et fantastisk projekt med store ambitioner både når det kommer til arkitektur og bæredygtighed, siger Jesper Schultz, der ikke lægger skjul på, at det kommende boligområde på Stejlepladsen er meget anderledes end Postbyen.

- Byggeriet på Stejlepladsen adskiller sig især ved, at man ønsker at imødekomme det meget særegne præg, der karakteriserer området omkring Fiskerhavnen, og det er en af de ting, jeg sætter stor pris på ved projektet, fastslår han.

Ejendomsselskabets bestyrelsesformand Henrik Steenstrup ser frem til det nye samarbejde.

- Vi er i bestyrelsen meget glade for at kunne byde Jesper Schultz velkommen som direktør for selskabet. Vi har fulgt hans resultater fra andre projekter, og han er kendt som en både vellidt og kompetent person, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med, siger Henrik Steenstrup.

Fokus på bæredygtighed og dialog

På tidligere opgaver har Jesper Schultz taget del i de fleste  af byggeriets faser – lige fra lokalplansarbejde, udvikling og projekteringen til indgåelse af aftaler med entreprenører og arbejdet frem til overleveringen af det færdige byggeri. Og de erfaringer forventer han at kunne bringe i spil i sin nye stilling.

- Jeg håber, jeg kan være med til at udvikle og skabe et dejligt område med stor mangfoldighed, og hvor vi stadig giver plads til grønne områder og et unikt lokalmiljø. Det er min opfattelse, at man indtil nu har valgt at lytte til naboer og andre interessenter i det omfang, det har været muligt, og den linje ønsker jeg at fortsætte, siger Jesper Schultz, der også har store ambitioner når det kommer til bæredygtighed.