Byggepladshegnet tilpasses og informationstavle er på vej

Byggemodningen af Etape 1 er allerede godt i gang og fortsætter i de kommende uger. Derfor er det nu nødvendigt at flytte byggepladshegnet, så hele Etape 1 og skurvognsområdet bliver hegnet ind.

I løbet af den kommende uge, vil byggepladshegnet blive tilpasset, så hele Etape 1 og skurvognsområdet bliver hegnet ind. Det betyder, at den sti, der går mod syd fra Fiskerhavnen til Sejlklubvej, bliver spærret et stykke inde ad stien, så man fremover skal vælge ruten langs kysten for at komme ad det grønne areal til Sejlklubvej.

”Vi har valgt at lade stien stå åben så længe, det kunne lade sig gøre, men nu er vi så langt med arbejdet, at vi af sikkerhedsmæssige årsager er nødt til at udvide byggepladsområdet, så det inkluderer både skurbyområderne og Etape 1”, siger Jesper Schultz, direktør for Ejendomsselskabet Stejlepladsen.

Frem til september 2023 vil der være fortsat være adgang til kystarealerne samt festpladsen og andre arealer, der ikke er en del af Etape 1, som det ses på kortet herunder.

Billede1

Informationstavler på vej

Efter ønske fra flere naboer vil der snarest muligt blive opsat to informationstavler på Stejlepladsen, så det fremover bliver nemmere at holde sig orienteret om, hvilket arbejde, der finder sted i de kommende uger.

Desuden er det altid muligt at følge med i udviklingen i byggeriet her.

Skulle der alligevel opstå tvivl eller spørgsmål vedr. arbejdet, er man altid velkommen til at skrive til info@stejlepladskvarteret.dk.