Byggemodning af etape 1 begynder i denne uge

På baggrund af den nye tidsplan kan byggemodningen af Etape 1 nu påbegyndes. Entreprenøren påbegynder derfor arbejdet i løbet af indeværende uge.

Som det fremgår af den nye tidsplan, og som der blev orienteret om på nabomødet mandag den 24. april, vil byggemodningen af etape 1 af Stejlepladsen påbegyndes i løbet af indeværende uge.

Byggemodning er en proces, hvor området klargøres til byggeri. Det indebærer bl.a. etablering af kloaksystemer, forsyning af strøm, vand og gas samt etablering af veje og fjernelse af forurenet jord og eventuelle forhindringer. Når byggemodningen er færdig, er området klar til, at der senere kan bygges.

I løbet af byggemodningen bliver der etableret spildevands- og regnvandsledninger på tværs af Bådehavnsgade Vi vil selvfølgelig gøre vores bedste for at minimere generne, men vi håber på jeres forståelse og tålmodighed i denne proces.

Vi er glade for at kunne meddele, at entreprenøren Thomas Jørgensen ApS har fået til opgave at stå for byggemodningen af Stejlepladsen. Thomas Jørgensen ApS er en erfaren entreprenør, som har arbejdet på en lang række byggeprojekter af forskellig størrelse og kompleksitet. De er kendt for deres høje kvalitet, effektivitet og pålidelighed, og vi er overbeviste om, at de vil udføre opgaven på en professionel og ansvarlig måde. Entreprenøren følger til hver en tid Københavns Kommunes bygge- og anlægsforskrifter.

Hvis I har spørgsmål eller bekymringer vedrørende byggemodningen, er I velkommen til at kontakte os på info@stejlepladsen.dk.

Billede1